Beoordelingen

Algehele indruk

"Fijn hotel .vriendelijk personeel. Centraal gelegen Goed bereikbaar"

Josephine, 16 januari 2023

Na de feestdagen..

"Ondanks na de 2 kerstdagen had het personeel er nog steeds zin in. Vriendelijk en goede service"

Nancy, 6 januari 2023

Gastvriendelijk hotel

"Een heerlijk relaxed verblijf in dit gastvriendelijke hotel. Meteen bij binnenkomst een ,,thuisgevoel". Goede keuken en lief onderhoudend personeel."

Veronique, 26 december 2022

Fantastisch ontbijt

"Het ontbijt was in één woord fantastisch Er werd gebruik gemaakt van streekproducten en de jam is een aanrader, verse sinaasappelsap, heerlijk brood en zeer opmerkelijk hagelslag in een “ silo” en je kon de hagelslag in een glazen bekertje meenemen. dus niet in karton ( milieubewust). Iedere ochtend weer de vraag : “ zal ik een ei voor u bakken”. Ook het diner was uitstekend en de “ chef” was trots op zijn producten en kon hier smakelijk over vertellen"

Hans, 22 december 2022

Fantastisch

"Het ontbijt was in één woord fantastisch Er werd gebruik gemaakt van streekproducten en de jam is een aanrader,verse sinaasappelsap, heerlijk brood en zeer opmerkelijk hagelslag in een “ silo” en je kon de hagelslag in een glazen bekertje meenemen. dus niet in karton ( milieubewust). Iedere ochtend weer de vraag : “ zal ik een ei voor u bakken”. Ook het diner was uitstekend en de “ chef” was trots op zijn producten en kon hier smakelijk over vertellen"

Hans, 22 december 2022

wildarrangement

"Prima middenklasse hotel en zeer uitstekend restaurant. Genoten van het wildarrangement. Heer erg goed."

Peter Millecam, 17 december 2022

Leuk verblijf

"We hadden een heel leuk verblijf. Lekker 10 gangen wild menu en het ontbijt was ook top! Zeker voor herhaling vatbaar. Super personeel!"

Vanagt, 9 december 2022

Mooi oud pand!

"Mooi oud pand. Goede kamers met uitstekende bedden, een erg goed en sfeervol ingericht restaurant waar we een 10-gangen wildproeverij met bijpassend wijnarrangement hebben genomen. Ook ontbijt meer dan in orde en dan ook nog eens erg vriendelijk en gastvrij personeel. Aanrader: kasteel Ruurlo en museum More in Gorssel."

WIm, 9 december 2022

Heerlijk wildmenu

"Gastvrij en een heerlijk wildmenu!"

Conny, 23 november 2022

10-gangen wild

"Heerlijk 10 gangen wild menu gegeten, een aanrader!"

Erica, 21 november 2022