• Restaurants

    Restaurants

Restaurant

Bij Hampshire Hotel – Avenarius wordt u gastvrij ontvangen door super gedreven medewerkers.
Eigenlijk precies zoals u kunt verwachten in de Achterhoek. 
En het hotel heeft nog een groot pluspunt: het fantastische restaurant met een internationaal georiënteerde keuken.
Hier kunt u de hele dag door terecht voor ontbijt, lunch of diner.
Culinair genieten in combinatie met Achterhoeks gastvrijheid. Zo simpel is het.

Restaurant

In het restaurant van Hampshire Hotel – Avenarius kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijt (met zelfgemaakte jam!), een smakelijke lunch en een diner à la carte. De menukaart is internationaal en lokaal georiënteerd en wordt aangepast aan de seizoenen. Bij de open haard in de buffetzaal kunt u starten met een aperitief, voordat u in het restaurant plaatsneemt om te genieten van het eten. Hier beleeft u het toppunt van Achterhoekse gastvrijheid tijdens een gezellige avond.
 

Menu 

Bekende en minder bekende streek- en seizoensgerechten zullen van tijd tot tijd de menukaart verrijken. Zoals Achterhoekse gerechten als verse Hollandse asperges in het voorjaar en wildspecialiteiten in het jachtseizoen. Tevens serveren wij traditionele gerechten en gerechten met een verrassende samenstelling. Onze keukenbrigade doet hun uiterste best u iedere keer opnieuw te verrassen met wisselende gerechten. Ook serveren wij vegetarische- en kindergerechten.

Bekijk hier onze huidige menukaart en reserveer uw tafel:

Menukaart reserveren 

Terras

Ook beschikt Avenarius over een schitterend zonneterras. Waar onze gasten met mooi weer heerlijk buiten kunnen genieten van hun kopje koffie of een heerlijke lunch en hier serveren wij ook onze diner kaart.
Wanneer het iets frisser wordt zetten we onze heaters en gezellige verlichting aan, zodat u extra lang kunt nagenieten.

Reserveren Bekijk hier onze lunchkaart

Tapasbar Caramba*

*Te reserveren voor groepen vanaf 15 personen

U kent ze wel: die heerlijke Spaanse hapjes in aardewerken schaaltjes. Tapas is perfect voor wie graag een aantal verschillende gerechten wil uitproberen om gezellig samen te delen.

Onze tapas zijn mogelijk te reserveren voor groepen vanaf 15 personen. 

In onze tapasbar bestelt u alle klassiekers, warm of koud, en als u dat wilt met een Achterhoekse twist. Geniet van de gamba’s in knoflooksaus, tortilla van Naegelholt uit Ruurlo en antipasta met Ibericoham. Of wat dacht u van een tapasdessert van vier heerlijke kleine nagerechtjes? 

Vraag uw offerte aan:

 +31(0)573 - 45 11 22 *
 Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur
 

info@avenarius.nl