Omgeving

Wilt u ontspannen en genieten van een natuurlijke omgeving? Hampshire Hotel – Avenarius ligt in de Gelderse Achterhoek, vlakbij het gezellige dorpje Ruurlo. Deze streek vol met bossen is één van de mooiste gebieden van Nederland en is een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Tussen de landgoederen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes vindt u een oase van rust.

Kasteel Ruurlo Museum MORE

Laat u inspireren door de magie van Carel Willink en Kasteel Ruurlo

Tussen een afwisselend en rijk landschap, mystieke sfeer en idyllische plaatsjes diep in de Achterhoek, ligt Kasteel Ruurlo. Naast dat het kasteel behoort tot een van de mooiste kastelen van Nederland, is het sinds 27 juni 2017 ook het decor van het werk en leven van groot modern realistisch kunstenaar Carel Willink.

Carel Willink

Carel Willink is de koele grootmeester van het neorealisme. De opstelling toont de ontwikkeling van een jonge, zoekende kunstenaar die experimenteert met abstracte kunst tot aan de schilder met een technisch perfect en raadselachtig oeuvre.

Informatie Museum
Kasteel Ruurlo is gevestigd op de Vordenseweg 2 in Ruurlo en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Hotelarrangement inclusief bezoek MORE, geniet van een heerlijk verblijf in ons hotel en bezoek museum MORE.

Golfbaan 't Zelle

Golfbaan 't Zelle mag met recht één van de mooiste banen van Nederland genoemd worden en kent vele natuurlijke hindernissen, zoals een steeds terugkerende beek, vijvers, een moeras, statige boompartijen en langgerekte bunkers.

Wij bieden in combinatie met een Greenfee voor deze mooie golfbaan een speciaal golfarrangement
Klik hier voor meer informatie: Golfarrangement