Zakelijk

Geen files en vooral geen stress: Hampshire Hotel – Avenarius heeft precies de juiste eigenschappen voor de zakelijke gast. Buiten de goede bereikbaarheid en de rustige ligging van het hotel, zijn er aantrekkelijke extra services: gratis Wi-Fi in het hele hotel, gratis parkeren, mogelijkheid voor een late dinner of early breakfast, en de mogelijkheid om in een aparte ruimte te lunchen of dineren met een grote of kleine groep.

Vergaderen in de Achterhoek
De combinatie van hotel, restaurant en multifunctionele zalen maakt Avenarius tot een ideale plek voor seminars, vergaderingen, workshops, presentaties, feestelijke bijeenkomsten en recepties. Hier kunt u uw cursisten, relaties en gasten op voortreffelijke wijze ontvangen. Dit alles in een sfeervolle, bosrijke omgeving met het bekende coulissenlandschap van Ruurlo binnen handbereik.

Vergaderarrangementen

Vergaderen bij Hampshire Hotel – Avenarius is altijd inclusief:

  • Gebruik van een moderne, ruime vergaderruimte inclusief airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Gebruik van beamer met projectiescherm of flatscreen
  • Gebruik flipover met voldoende stiften en papier
  • Goed gevulde trainerkit met o.a. paperclips, plakband, (arceer) stiften etc.
  • Opstelling naar wens
  • Voldoende gratis parkeerruimte
  • Blocnotes, pennen en mintjes op de vergadertafels
  • Onbeperkt koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst

Bekijk vergaderarrangementen

Vergaderzalen

Vergaderen betekent meer dan een ruimte huren. Er zijn zalen die geschikt zijn voor verschillende gezelschappen, en er is er altijd een die aansluit bij uw wensen.

Onze 3 vergaderzalen zijn volledig up to date! De zalen bieden plaats aan maximaal 30 personen.
De ruime zalen zijn voorzien van airconditioning, veel daglicht en worden standaard voorzien van een flip-over en een scherm, comfortabele stoelen en moderne audiovisuele voorzieningen.

Bekijk vergaderzalen

Vergaderformulier

Binnen 4 uur een offerte op maat. 
Voor meer informatie over een vergadering, zakelijke bijeenkomst, training, seminar, event of groepsreservering, voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of voor het inventariseren van de mogelijkheden bij Hampshire Hotel Avenarius? Vul het formulier in en wij nemen binnen vier uur contact met u op.

Vraag vergadering aan