Reurlse Zommerdagen

9 augustus 2023 - 13 augustus 2023

De Reurlse Zommerdagen is een vijfdaags evenement met afwisselend muziek, dans, een oecumenische kerkdienst, een brandweermiddag voor de jeugd, een boerderijenfietstocht, een korenavond en een grote braderie en internationale folklore.

Een evenement dat jaarlijks plaatsvindt in het centrum van Ruurlo, hartje Achterhoek, in de derde week van de bouwvak vakantie, regio Midden.

Tijdens deze Zommerdagen treden enkele bekende regionale muziekbands op, kan de jeugd meerijden in een echte brandweerwagen en zich vermaken met waterspelletjes, stellen agrarische en aanverwante bedrijven hun deuren open voor het publiek (boerderijenfietstocht) en zorgen een aantal (gemengde) zangkoren voor een onvergetelijk avond.

De topattracties vormen de Braderie en de Internationale folkloredag.

De braderie met tientallen marktkramen, oude ambachten, oud Hollandse kinderspelen en een Old timershow met vele tractoren en machines wordt alom geroemd door zijn gezellige sfeer en sterke afwisseling. De braderie en het internationaal folkloristisch dansfestival trekken jaarlijks vele duizenden bezoekers naar Ruurlo.

Bezoek bijzondere evenementen in de Achterhoek